Geoblog.pl    adajurekispolka    Podróże    DookoÅ‚a Å›wiata    ostatni przystanek
2013
lis

ostatni przystanek

Kolumbia
Kolumbia, Bogota

Bogota jest naszym ostatnim miejscem w Ameryce Pol. Z jednej strony duże miasto ale bez szału alę można Znaleźć lokalne smaczki takim był nasz hostel w dzielnicy bohemy artystycznej gdzie życie toczyło się obok bez celu pośpiechu o ile możtna O tym mówić w Ameryce Po. W bogocie spotkaliśmy Filipa który.mieszka w USA i zajmuje się branża filmową i podróżuje po Kolumbii sam do nas podszedł i zagadal może kiedyś się spotkamy. A Może kolejny Polański :-),
Co do nocelegu na lotnisku najlepszym wyborem jest terminal domestic po 23 jest ostani wylot i są ławki gdzie można spać. Gdyż na International jest pełno ludzi.

katamax
katamax - 2013-11-18 11:51
Aż mi się nie chce wierzyć, że to ostatni przystanek. Niezmiernie się cieszę że już jutro Was zobaczę,no i nie wiem kiedy ten rok zleciał, jakbym Was wczoraj odwoziła na lotnisko, niesamowity to był rok i cieszę się, że mogłam z Wami w tym uczestniczyć, śledząc waszą podróż, dziękuję, że zabraliście mnie tam gdzie ja jeszcze nie byłam. Dzieciaki urosły,a Was pewnie ta podróż zmieniła na zawsze. Cieszę się bracie, że zrealizowałeś marzenie i przebrnąłeś wraz z Anią przez podróż życia,sądzę, że ta podróż dla Was się jeszcze nie skończy tak szybko,bo niejednokrotnie będziemy do niej wracać tu w PL, a zanosi się na to, że może niejednokrotnie będziemy wracać do Am.Pd.,no i może ten koniec podróży będzie początkiem naszej przygody z Am.Pd.

zula
zula - 2013-11-18 19:59
Życzę spokojnego lotu...i aż mi się nie chce wierzyć ,że to już koniec :((. Czyżby?
Dziękuję ,że mogłam choć "patrząc w ekran komputera " obserwować Waszą wyprawę.
Rok w podróży to ogrom czasu !

genek
genek - 2013-11-18 21:32
e to chyba nie koniec jeszcze droga od miami w glab usa nas czeka

zula
zula - 2013-11-18 21:37
uf...będzie cd! :))

zwiedzili 12.5% świata (25 państw)
Zasoby: 230 wpisów230 285 komentarzy285 400 zdjęć400 16 plików multimedialnych16

23.07.2018 - 23.07.2018

15.06.2017 - 03.07.2017