Geoblog.pl    adajurekispolka    Podróże    Dookoła świata    Napraw cd
mar

Napraw cd

Australia
Australia, Port Augusta

Ledwo zdążyliśmy sklecić wcześniejszego posta na bloga a tutaj nowy News - cudowna firma zamówiła nie ten kompresor co trzeba.
Co jeszcze się nam tutaj może przydarzyć - może trafimy w totka nie pogardzimy.
Ale zdarzyły się niespodzianki - opad szczeny.
Pan z Straży Miejskiej czy jakoś tak którego spotkaliśmy 2 dni temu podczas naszego noclegu jak dowiedział się ,że tutaj jeszcze siedzimy to załatwił nam pokój z klimą na KOSZT miasta - Szok. Na pewno miał na to wpływ widoku Jurka który kąpał się własnie pod bieżącą wodą. :) oraz Ady chłodzącej się za pomocą nawilżacza
W każdym razie Ja wykorzystałem te chwilę na naprawę świateł w aucie - A reszta pławiła się w 23C w pokoju. Jutro może w końcu naprawią nam klimę.

Do wymiany z naszego auta pozostało: silnik, hamulce, zawieszenie i karoseria - mamy nadzieje że żadnego z nich nie będziemy musieli wymienić ;(.

zula
zula - 2013-03-08 18:08
Miasto Port Augusta pokazało klasę ! ...podziwiać trzeba pana ze Straży i może to początek szczęśliwych dni !.
Wasza wyprawa jest dosyć pechowa i trudna , życzę aby poukładało się "lepiej" a jak już będzie cały czas byle jak to ...no właśnie ...tutaj już decydujecie sami ,
pozdrawiam

zwiedzili 12.5% świata (25 państw)
Zasoby: 230 wpisów230 285 komentarzy285 400 zdjęć400 16 plików multimedialnych16

23.07.2018 - 23.07.2018

15.06.2017 - 03.07.2017